vape bedel vapebedel vape b

Algemene Voorwaarden

Algemeen
De Algemene Voorwaarden van VapeBedels®. VapeBedels heeft het recht om de voorwaarden te wijzigen. De op de website vermelde voorwaarden zijn altijd van toepassing.

Bestellen
U kunt artikelen bestellen via de website, mits anders met VapeBedels is overeengekomen. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van VapeBedels. Na bestelling wordt er zo spoedig mogelijk een orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden. De orderbevestiging bevat de artikelprijs en de verzendkosten.

Levering
Het kan voorkomen dat de VapeBedels en/of Handmade Sieraden van LaPhiloou nog wel op website staan, maar niet op voorraad zijn. U wordt hier dan zo spoedig mogelijk na het plaatsen van uw bestelling over geïnformeerd. U heeft dan altijd de mogelijkheid de bestelling te annuleren. U krijgt uw betaling terug gestort.

Betaling
Betalen is mogelijk via bankoverschrijving, contant bij ophalen of via paypal. De bestelling is pas definitief als het verschuldigde bedrag is ontvangen.

Annulering
Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via: info@vapebedels.nl

VapeBedels behoudt zich het recht ten allen tijden de bestelling of een gedeelte daarvan te annuleren.

Verzending
De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk via PostNL verzonden.
VapeBedels is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van PostNL.
VapeBedels kan het pakket ook verzekerd versturen. Stuur dan even een mailtje naar info@vapebedels.nl onder vermelding van het ordernummer. Deze extra kosten worden aan u doorberekend. Verzenden via brievenbuspost
is geheel op eigen risico, zoals ook aangegeven bij het kiezen van verzendwijze!

Bestelling €50,- of meer geen verzendkosten
Bij een bestelling van €50,- euro of meer binnen nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht, Voor Begie geld dit vanaf €60,-. hierbij worden verzendkosten, kortingen en gewonnen artikelen niet mee gerekend!

Retourneren
Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u het bestelde artikel binnen 7 werkdagen retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. U dient uw retournering binnen 48 uur per e-mail aan VapeBedels door te geven.
De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:
• De artikelen dienen gekocht te zijn bij VapeBedels

De artikelen dienen in originele staat te zijn
De artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd
De verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn
Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor eigen rekening tenzij het artikel niet voldeed zoals VapeBedels deze aanbied. Het terug te ontvangen bedrag zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.
Voor producten die VapeBedels in opdracht maakt, zoals het toevoegen van een persoonlijke foto of bijpassende Vape Bedels, is bovenstaande niet van toepassing: u kan het product in dat geval niet retourneren! Het herroepingsrecht is hierbij uitgesloten.
• Mocht VapeBedels een retour product ontvangen welke niet in orginele staat is, wordt hier rekening mee gehouden bij terug betaling. U zult, afhankelijk van de schade, niet het volledige bedrag terug krijgen. Er zullen reparatie kosten meegerekend worden. Deze kosten worden ingehouden op het terug te ontvangen bedrag.


Kwaliteit
De Sieraden van VapeBedels zijn handgemaakt. Hieraan is de meeste zorg en aandacht besteed. VapeBedels is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Een minimale afwijking van het voorbeeld zoals het op de website getoond wordt is door VapeBedels niet uit te sluiten. Sommige kralen zullen net iets anders geplaatst kunnen worden of iets afwijkend kunnen zijn. Retourzendingen op lichte kleurafwijkingen, print of positie bedels kan VapeBedels dan ook niet accepteren.
VapeBedels maakt zoveel mogelijk gebruik van Disign Quality producten echter kunnen de bedels en/of kralen in verloop van tijd en gebruik verkleuren en/of slijten. VapeBedels waar steentjes in setting verwerkt zijn kunnen in verloop van tijd loskomen (zoals bij elk sieraad gemaakt van (DQ) metaal), hiervoor wordt geen garantie gegeven.
Mocht u kiezen voor echt goud en/of zilver danwel edelmetalen te laten ontwikkelen door VapeBedels dan kunt u een nog betere kwaliteit verwachten. Hiervoor kunt u VapeBedels contacten via
info@vapebedels.nl

Schoonmaakvoorschriften
U kunt uw gekochte VapeBedels het beste schoonmaken onder de kraan met lauw water. Soms worden de bedels vies/zwart door bijvoorbeeld het knoeien van liquid. Dit kunt u prima schoon krijgen met enkel water. Gebruik geen (aggresieve) schoonmaakmiddelen. Dit kan het product aantasten.


Klachten
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van de producten van VapeBedels, stuur dan een mail. In overleg wordt er een passende oplossing gevonden. VapeBedels kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van het artikel.

Privacy
VapeBedels gaat zorgvuldig om het de persoonlijke gegevens van haar klanten. Alle gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestellingen. VapeBedels zal in geen geval deze gegevens aan derden ter beschikking stellen met uitzondering van PostNL ten behoeve van de aflevering van de bestelling.

Intellectueel eigendomsrechten en woordmerk
De door VapeBedels gemaakte of verstrekte ontwerpen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde prestaties, blijven het intellectueel eigendom van VapeBedels, ongeacht of daarvoor kosten in rekening zijn gebracht. Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde zaken of goederen is, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pieta Karssen namens VapeBedels niet toegestaan.
VapeBedel® is een geregistreerd merk, gebruik maken of gebruikmaking van een soortgelijke benaming is zonder schriftelijke toestemming niet toegstaan.
VapeBedels en haar ontwerpen, logo's, producten, foto's en aanverwante prestaties worden allen onder het auteursrecht beschermd.


Contact
Info@vapebedels.nl
06 555 55 675

Vragen
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar: info@vapebedels.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN