vape bedel vapebedel vape b

Assieraden

De pijn van uw verlies kunnen we helaas niet wegnemen, wel hebben we ons ten doel gesteld om door middel van een betaalbaar assortiment assieraden een bijdrage te kunnen leveren aan uw rouwproces.
 

De tot nog toe klassieke wijze van de asbestemming "opgesloten in een donkere urn, of een afgesloten assieraad" veranderd snel, op de dag van vandaag is de behoefte om een dierbare "zichtbaar kortbij" te houden groot, steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om een dierbare ook na de crematie op een of andere wijze zichtbaar bij zich te houden in de vorm van een assieraad of gedenk artikel waarbij de as deels of geheel zichtbaar verwerkt wordt.
wij bieden u dan ook een betaalbare collectie sieraden aan die aan deze eis voldoen.
Meestal denkt men bij de crematie resten aan een grijze massa as, terwijl als men de as massa eens goed bekijkt men kan ontdekken dat het veel meer is dan een grijze massa. Met deze sieraden kunt u een dierbare weer als het ware zichtbaar maken en het gevoel van nabijheid veel groter kan zijn voor u dan bij een afgesloten urn of sieraad.


 
Ashanger incl. ketting


InStock
19.95

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN