vape bedel vapebedel vape b

Groothandel

De VapeBedel ® is een nieuw product die ik op de markt heb gebracht. VapeBedel is een officieel geregistreerd merk ® en behoud zo zijn authenticiteit, orginaliteit en bovenal zijn hoge kwaliteit.
Omdat ik heb gemerkt dat er enorm veel vraag is en men enorm enthousiast is over dit nieuwe product wil ik de (r)etailer de mogelijkheid bieden om de VapeBedels te verkopen aan de consument. Inmiddels zijn er verschillende (r)etailers die de VapeBedels met succes verkopen. Deze bedrijven kopen wekelijks tot maandelijks oplages met VapeBedels in en worden bij de retailer op een handgemaakt VapeBedel display getoond die bij een bepaalde afname in bruikleen gebruikt kan worden. 


Inmiddels worden bij de volgende winkels/webshops de VapeBedels verkocht:
e-sigaret Almere, e-smokershop Apeldoorn, LaKraft Maastricht, Vapexperience Hilversum, PureSmoke Groningen


Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken.
U kunt in uw offerte aangeven welke categorieën en hoeveel VapeBedels u per categorie graag ontvangt.Door de VapeBedels te verkopen geeft u de klant de mogelijkheid hun dampapparaten persoonlijker te maken en wekt het meer interesse en nieuwsgierigheid op bij de klant wat het dampen nog aantrekkelijker maakt.

De VapeBedel is een uniek sieraad die je om je e-sigaret hangt. Dit gaat doormiddel van een universele rubberen, rekbare band/ring die het sieraad draagt. De vapeband is in meerdere kleuren leverbaar evenals het sieraad die hieraan hangt.
De verschillende kleuren vapeband zijn; Zwart, Wit, Grijs, Blauw, Groen, Roze, Rood, Paars en Geel.

De voordelen van het verkopen van de VapeBedels zijn zowel te vinden bij de beginnende dampers als bij de gevorderde dampers.
Deze beide doelgroepen vinden het uiterlijk van de e-sigaret heel erg belangrijk. De vaste damper zal sneller terug komen in de winkel om nieuwe VapeBedels te bekijken. Bij de beginnende damper wekt het nieuwsgierigheid op en is
 zo sneller over te halen om over te gaan naar dampen en dit vervolgens ook door te zetten door er meer plezier uit te halen.
Steeds meer en meer mensen gaan immers over op het elektronisch roken (dampen) en willen hierbij een mooi apparaat. De VapeBedel biedt hier een super mooie en goedkope aanvulling op.

Het standaard "pennetje" model waar de meeste (vroeger) mee begonnen wordt steeds vaker vervangen door een toch wat luxer dan wel beter apparaat.
Hierin wordt zeker gelet op het uiterlijk van het apparaat. De VapeBedel is dus op meerdere vlakken een super uitkomst voor de beginnende dampers en de verder gevorderde dampers en geeft meer opties bij het binden van nieuwe klanten en het behouden van uw vaste klanten.


De VapeBedel is in verschillende modellen te krijgen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Er zijn 4 categorieën opgesteld in 4 verschillende prijsklassen.
Categorie 1 heeft één bedel en is meestal de manneneditie VapeBedel. Deze worden aangeboden onder kopje 'VapeBedels Mannen'.
Categorie 2 heeft maximaal 4 Bedels en worden aangeboden als 'VapeBedels Middel'.
Categorie 3 heeft een volle bos bedels en worden aangeboden als 'VapeBedels vol'.
Categorie 4 zijn speciale VapeBedels met bijv. extra hand gezetten stenen. Of VapeBedels met persoonlijke teksten en/of foto's.


       

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN