vape bedel vapebedel vape b

VapeBedel 10 cent Zwart/Wit

VapeBedel 10 cent Zwart/Wit
VapeBedel 10 cent Zwart/Wit
VapeBedel 10 cent Zwart/Wit
VapeBedel 10 cent Zwart/Wit
VapeBedel 10 cent Zwart/Wit
9.95
InStock
Kies Kleur VapeBand
Matching DripTip
Prachtige VapeBedels speciaal voor aan je Vaper! Elke Bedel is uniek en speciaal gemaakt voor de klant...

Zo heeft deze Vape Bedel 3 10 cent muntjes/dubbeltjes en facet kristal. Deze bedel is ook te produceren met natuursteen kralen genaamd. Ook deze bedel is in alle kleuren en/of kleur combinaties te maken! 

Het kleur facet zal worden afgestemt naar de kleur vape band die je kiest. Wil je deze 2 toch verschillend geeft dit dan aan bij 'opmerking' tijdens het bestelproces. Doe je dit niet dan wordt de VapeBedel geleverd zoals deze staat afgebeeld op de eerste foto (zwart/wit).

De rekbare band past op iedere tank tot 24 a 15mm!
Wil je een Vape Bedel gematched naar jou eigen style e-smoker? Stuur dan (duidelijke) foto van jou damp-apparaat en ik maak vrijblijvend een passende vape bedel! Een extra mogelijkheid is een persoonlijke foto verwerkt in de VapeBedel. Zo kun je altijd kijken naar jouw favoriete foto!
Natuursteen, schelp of zoetwaterparel verwerkt in de VapeBedel is ook een optie, geef dit aan bij de bestelling (wederom kopje 'opmerking').
Heb je zelf een idee? Geef het door dan werk ik het uit!
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookPlaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN