vape bedel vapebedel vape b

VapeBedel BadEend

VapeBedel BadEend
VapeBedel BadEend
VapeBedel BadEend
VapeBedel BadEend
VapeBedel BadEend
9.95
InStock
Kies Kleur VapeBand
Matching DripTip
Prachtige VapeBedels speciaal voor aan je Vaper! Elke Bedel is uniek en speciaal gemaakt voor de klant...

Zo heeft deze Vape Bedel een gele bad eend bedel en verschillende soorten en kleuren facet kristal kralen/bedels erachter. Ook deze VapeBedel is in alle kleuren en/of kleur combinaties te maken! De bad eend is er ook in het roze!

Geef deze keuze door bij de bestelling onder het kopje 'opmerking'. Doe je dit niet dan wordt de VapeBedel geleverd zoals deze staat afgebeeld (kan altijd iets afwijking ivm handmade vapebedels).

Wil je een Vape Bedel gematched naar jou eigen style e-smoker? Stuur dan (duidelijke) foto van jou damp-apparaat en ik maak vrijblijvend een passende vape bedel!
Een extra mogelijkheid is een persoonlijke foto verwerkt in de VapeBedel. Zo kun je altijd kijken naar jouw favoriete foto!
Natuursteen, schelp of zoetwaterparel verwerkt in de VapeBedel is ook een optie, geef dit aan bij de bestelling (wederom kopje 'opmerking').
Heb je zelf een idee? Geef het door dan werk ik het uit!
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

VapeBedel ijsje€ 9.95 Bestellen
VapeBedel Ijsjes€ 9.95 Bestellen


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN