vape bedel vapebedel vape b

VapeBedel Krab

VapeBedel Krab
VapeBedel Krab
5.00
InStock
Kies Kleur VapeBand
Matching DripTip
Prachtige Bedels speciaal voor aan je Vaper! Elke Bedel is uniek en speciaal gemaakt voor de klant...
Deze VapeBedel heeft een zwarte kunststof hanger met een witte krab afbeelding. Deze hanger beweegt niet bij bijvoorbeeld op de kop houden van uw damper.
De rekbare band is in meerdere kleuren te bestellen en past op bijna iedere tank, maak daarom ook de keuze welke kleur band je het liefst ontvangt!
Twijfel je omdat je een zeer brede tank hebt? Stuur dan gerust een bericht naar 06 555 55 675 of via facebook!
Wil je een bijpassende VapeBedel? Stuur dan (duidelijke) foto van jou damp-apparaat en ik maak vrijblijvend een passende bedel! Een extra mogelijkheid is een persoonlijke foto verwerkt in de VapeBedel. Zo kun je altijd kijken naar jouw favoriete foto! Natuursteen verwerkt in de VapeBedel is ook een optie, geef dit aan bij je bestelling. Uiteraard ook in 'mannen editie' te bestellen zoals een doodshoofd, gitaar of kruisje bedel.
Heb je zelf een idee? Geef het door dan werk ik het uit https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f57/1/16/1f609.png Vape on!
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

VapeBedel Karper€ 5.00 Bestellen


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN