vape bedel vapebedel vape b

VapeBedel Peer

VapeBedel Peer
VapeBedel Peer
5.00
InStock
Kies Kleur VapeBand
Matching DripTip

Prachtige Bedels speciaal voor aan je Vaper! Elke Bedel is uniek en speciaal gemaakt voor de klant.
Zo heeft deze Vape Bedel een peer met verschillende kleuren facet steen. Ook deze bedel is in alle kleur combinaties te maken! De Peer bedel zelf blijft hetzelfde maar door een bepaalde kleur te creeeren zullen er meerdere kralen worden toegevoegd (tegen meerprijs).
Geef jou kleuren door bij de bestelling onder het kopje 'opmerking'. Vergeet niet de kleur vapeband hierbij te vermelden. Je kunt kiezen tussen; zwart, wit, grijs, rood, roze, paars, groen, blauw of geel.
Je kunt er ook voor kiezen een foto van uw Vapor te mailen naar info@vapebedels.nl of WhatsAppen naar 06 555 55 675. 
Zo kan ik (vrijblijvend) een Vape Bedel matchen naar jou style e-smoker! Geef hierbij wel door wat u ongeveer in gedachten had of laat je verrassen!
Een extra mogelijkheid is een persoonlijke foto verwerkt in de VapeBedel. Zo kun je altijd kijken naar jouw favoriete foto! Een foto aan uw vapebedel kost €14,95
Natuursteen, schelp of zoetwaterparel verwerkt in de VapeBedel is ook een optie, geef dit aan bij de bestelling. Heb je zelf een idee? Geef het door dan werk ik het uit!

 


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

VapeBedel Ibiza€ 9.95 Bestellen


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN