vape bedel vapebedel vape b

VapeBedel Uil Zwart Wit

VapeBedel Uil Zwart Wit
VapeBedel Uil Zwart Wit
VapeBedel Uil Zwart Wit
VapeBedel Uil Zwart Wit
9.95
InStock
Kies Kleur VapeBand
Kies Kleur Uil
Matching DripTip

Prachtige Bedels speciaal voor aan je Vaper! Elke Bedel is uniek en speciaal gemaakt voor de klant.

Zo heeft deze VapeBedel een Zwart/Witte uil bedel en verschillende soorten facet kristal kralen/bedels erachter.
Ook deze bedel is in alle kleuren en/of kleur combinaties te maken! De uil bedel is in het roze, geel, groen, blauw of zwart/wit te bestellen.

Geef deze keuze door bij de keuze vensters en eventuele aanpassingen onder het kopje ' opmerking', welke je tegen komt tijdens het bestel proces.
Wil je bijvoorbeeld de VapeBedel zoals afgebeeld dan kies je voor de Zwart/Witte uil (zoals afgebeeld) en de zwarte of witte VapeBand.

Wil je een Vape Bedel gematched naar jou eigen style e-smoker? Stuur dan een (duidelijke) foto van jou damp-apparaat en ik maak vrijblijvend een passende VapeBedel! Een extra mogelijkheid is een persoonlijke foto verwerkt in de VapeBedel. Zo kun je altijd kijken naar jouw favoriete foto!
Natuursteen, schelp of zoetwaterparel verwerkt in de VapeBedel is ook een optie, geef dit aan bij de bestelling (wederom kopje ' opmerking').
Heb je zelf een idee? Geef het door dan werk ik het uit!

 


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN